Kiderült, hogy a színész véget vetett életének

Sziasztok!
A héten hosszabb idő után újra bele estem a pornó nézésébe. Amint végeztem a piszkos “munkával”, úgy vélem, hogy Isten ajándékaként rátaláltam az adott pornó színész életrajzára. Sajnos az általam nagyon kedvelt személyről kiderült, hogy öngyilkos lett. A lelke és élete teljesen tönkre ment, kiüresedett hála a tevékenységének és a drognak amivel és ahogyan élt. Egy mély és fájó érzés kerített hatalmába. Összesen 43 éves volt. Utána jártam a témának és sajnos kiderült, hogy aki abban a filmben társa volt a színésznek, ő is saját kezűleg vetett véget az életének.

Isten azt a nagyon erős vágyat adta a szívembe, hogy imádkozzam értük és mindenkiért aki a pornó iparban “él” és annak “fogyasztója”. Nem akarom soha többet támogatni ezt a lélekgyilkos ipart sem, ahogy soha sem tenném az abortusszal és a pedofíliával sem. Azok is mind gyilkosságok. A pornó sem jobb egy fokkal sem. Hazugság, kiüresedés és végül halál. No more porno! Azóta ez a jelszavam és ha rám törne a vágy, előhívom ezeknek a színészeknek az arcát és sorsát és kialszik a vágy, marad az ima és a remény, hogy Isten irgalmába kapaszkodtak végül és megmenekültek a pokoltól, ha már a földön abban éltek.

Hajrá mindenkinek és imádkozzuk az Isteni irgalmasság rózsafüzérét kérve Istent a pornó iparban vagy annak fogyasztásában levőkért!

Vélemény, hozzászólás?