10 éves korom körül kezdődött

Hol is kezdjem ? Egész életemben küzdöttem a maszturbálással. Nem. Pontosabban kb. 10 éves koromtól kattantam rá az önkielégítésre – az első alkalomtól kezdve beleszerettem- és kb. 20 évesen kezdtem el küzdeni ellene. Rengeteg fogadkozásom volt, hogy soha többet nem fogom csinálni, de legnagyobb őszinteségem és az “izomból beleteszem magam” törekvéseim ellenére sajnos kudarcba fulladtak próbálkozásaim. 22 évesen döbbentem rá arra, hogy kevés az erőm ebben a küzdelemben, egyszerűen tehetetlen vagyok a vágyammal szemben, ami hatalmas erővel húz az erotika, pornográfia és önkielégítés felé. Rádöbbentem: függő vagyok.
Ma 36 éves vagyok. Volt olyan pont az életemben, nem is olyan régen, amikor arra a gondolatra jutottam, hogy már csak két utat látok megoldásnak.
Az első, hogy teljesen átadnom magam e vágyaimnak és nem törődve semmivel, ellenállás nélkül az élvezetnek fogok élni. Azért voltak bennem kételyek ezzel az úttal kapcsolatban, majd később erre visszatérek.
A második megoldásnak azt láttam, ha véget vetek földi életemnek és reménykedve egy jobb világban a halálom után, – akár lesz ilyen, akár nem (egy nagy “hátha” sóhajjal) –  legalább megszabadulok lelki, szellemi és fizikai fájdalmaimtól, amikből már nagyon-nagyon elegem van!
Ezután pedig történt valami, amire nem számítottam…