Tamás

Elmondom nektek történetem. Régen kezdődött, még család voltunk…
Zárkózott, érzékeny fiú voltam gyermekként.
Vallásosan neveltek és aggódtak értem anyai részről ,de Édesapám sokat ivott.
Elbocsájtották azokban a 90-s években, még többet ivott. Mint ilyenkor lenni KELL?? Jön a menekülés, veszekedés, szorongás és kétségbeesett ima.
De mégsem maradhat így, Őt elragadja a halál mert az ital hosszú távon mindent szétrombol,azt az egyetlen testet is, melyben a lelek lakik.
Most kiáltok fel!
A pornó. És ő?
Akkor 16 éves voltam. Édesapám nélkül maradtam! de mégsem, mert jött a pornó kis adagokban.
És nem segített! Azt ígérte jó és elfeledtet mindent! Kielégít és megnyugtat!
Nem!!
Most 38 évesen Bátyám iszik és pusztul bele, Édesanyám betegen idősen, létezésével is a szeretetre tanít. De a pornó újra jön mint az ár, mint az özönvíz rombolva bemocskolva.
Most is segíteni akar, de szegény ruhátlan nyomorult nem tud, mert nem Isten akarja hogy nézd hanem ember, ezért üres és átlátszó.
Jézus! Ő érte érdemes fölállni!
Azóta meggyógyultam részleges bénulásból, fölkapaszkodtam pánikbetegségből, az Ő kezét fogva elengedtem a dohányzás kínját, cserébe kaptam egy Társat és Főiskolára járok!
Az a családom ahol felnőttem már nincs új életem kezdődött a feleségemmel de kegyelemre talán ennyire még sosem volt szükségem mint most.
Kérlek benneteket szeressétek magatokat!
A pornó is rombol, sőt megöl ha sok. Az internet vizuálisan adja az erotikát és elrabol sok lehetőséget és alkalmat.
“Mint amikor mézes csuprot kívülről nyalogatsz.” Addig űz míg magányossá, elveszetté nem válsz. Ne azért szorongsz mert pornót néztél hanem azt érzed hogy szenvedsz, hiszen újra a SEMMIT kaptad vigasz helyett.
A közösség ,a jó cél kiemel ó, megment. az élő személyes beszélgetés, a mosoly, a hála önmagában is óriási erőforrások. Indulj, zörgess keress te sem fogsz csalódni!
Látjátok még most is hatalmába tud keríteni engem is a pornó ha jön valami nehézség. Ezért írtam példának az alkoholt,az is gátlásossá és gyengévé tesz és tehetetlenné.megtörténte után az életösztön is elhagy. csak rohadok saját bűzös pocsolyámban. Ilyenkor nem tehetek mást: felállok és indulok vissza az életbe.
Weöres Sándor így ad jó tanácsot:
“Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted igába foghatod őket, és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.”

A szexualitás tehát óriási erő , ne csodálkozz hogy feszít és kínoz olykor, tanuljuk meg hát megszelídíteni.
Egyedül nekem sem sikerülhet ezért beszéltem Nektek róla.
Így mindenki által közelebb kerülök iskolám és feleségem által nyújtott szép célokhoz.
Köszönöm Jézusom és köszönöm Nektek, mert jóra törekedtek!
És Isten Áldjon meg minden Segítőt!

Vélemény, hozzászólás?