Tényleg működik

Egy éve már hogy a pornófüggésemnek vége, most az önkielégítésről már egy hónapja leszoktam, és sokkal erősebb vagyok lelkileg és testileg tőle úgy érzem.

Ezt úgy értem el, hogy sporttal, otthoni tornával, felülés, fekvőtámasz, súlyzózás, kerékpározás a Velencei tó körül, és utána már nem kívánom- este sem, amikor haza jövök munkából- az önkielégítést.

Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen könnyen megy… az agyam erre állt rá, reggel természetesnek veszem már hogy erekcióm van és nem nyúlok magamhoz. Otthon gyerekként ezt már megtanultam és 14 évesen már nem végeztem önkielégítést, de 16 évesen rossz társaságba kerültem és vissza szoktam.

Most 19 éves vagyok, a rossz társaságot kihagytam az életemből, csak a jó és tiszta emberekkel tartom a kapcsolatot.

Vallásos családban nőttem fel, ahol már gyerekként felvilágosítottak szüleim, hogy ezzel a bűnös tevékenységgel önző módon viselkedek.

Sokkal jobban, kiegyensúlyozottan és bűntudat nélkül vagyok, sokkal kellemesebb így ettől a bűntől mentesen élni. Bűneimet meggyónva természetesen. Az ima is nagyon sokat segített.  

Tényleg működik, nagy akarat erő kell hozzá, és pozitív hozzáállás mert valóban lelkileg is és fizikailag is erősebbnek érzem magam. Amikor ezt a bűnt régebben elkövettem, furcsa de azonnal meg is éheztem és falánkabb voltam. Most reggelente is normál adagokat eszek és nem falok mint valami farkas.

Reggel amikor ott mutatja magát a takaró alatt a bűn, imádkozással kezdem, mindjárt jobb is utána.

Nekem régebben egy néni azt mondta a tétlenség a bűn párnája, ezért is mindig elfoglalom magamat, pl. ma is sportoltam itthon 3 ciklusban fekvőtámasz 25 db, súlyzózás, felülés, most már többet tudok elvégezni ezekből a gyakorlatokból.

És még egy praktikus megoldás az alsó gatya – pizsama alá érdemes fel venni.

 

Vélemény, hozzászólás?