Vissza a kezdetekhez

Ahogy korábban már mondtam 10 éves korom környékére teszem a függőségem kezdetét. Valahogy így történtek a dolgok:
Ekkor már sokszor egyedül hagytak otthon a szüleim bizonyos időre és, bátyám idősebb haverjai ilyenkor rendszeresen azzal gyanusítottak,  hogy biztos „matyizok”, pedig ekkor még azt sem tudtam mit jelent ez. De elkezdett bosszantani a dolog, hogy mi az. Ekkor tájt idősebb barátaim kezdtek lenni a szomszédból, mivel tömblakásban éltünk, olyan 14-15 évesek. Ők kezdtek beszélni erről a „matyizásról”, meg „hokizásról”, hogy mi is az. Képregényeket mutogattak és sztorizgattak egymásnak, amit én is hallottam.

Egy nap aztán a fürdéskor észrevettem, hogy jó érzés ha játszok vele, ahogy azt hallottam is a többiektől. (Érdekes, pedig még nem sokkal ezelőtt anyukám segített fürdetni engem, és emlékszem amikor spontán merevedésem lett rászoltam még anyukámra is, hogy addig nem mozdulok meg és ő is maradjon veszteg, amíg nem múlik el és nem szólok.) Ez a jó érzés akkor rabul ejtett, újra és újra kerestem a lehetőségét a fürdésekkor, amit már kértem hogy egyedül csinálhassak, úgyis már nagy vagyok.

Később olyan 13- 14 évesen a másik bátyám és haverja avattak be a pornófilmek (vhs) és erotikus magazinok világába. Majd kb. 15 évesen édesapám beköttette a kábel tv-t. Volt idő amikor még bent aludtam szüleimnél és éjszaka arra keltem hogy apukám azt a csatornát nézi. Majd bátyámmal egy szobában szintén hasonló helyzetben találtam magam. Aztán ahogy bátyám már többször nem volt otthon aludni, kihasználtam a lehetőséget, hogy bepillantsak ebbe a „gyönyörű világba”. Ekkor már középiskolás voltam, így az új barátaimmal (mivel elköltöztünk egy másik városba) nem volt tabu téma a dolog, sőt! Már egymást faggattuk, kinek melyik lány okozta vizuálisan a legnagyobb örömet előző este. 16-18 évesen már profi lettem az akkori felnőtt szexcsatorna műsoraiban. Bátyám szerzett egy profi videofelvevőt amivel egy kazettára 8 órás (teljes estés) pornót vehettem fel. Ekkor már a „dílerkedésem” is elindult. És a közös pornózások a barátokkal. A kéj-paradicsomában éreztem magam: “Buli az élet!”